Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2009

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ....


ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΠΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΠΕΦΥΚΙΤΙΔΑ?

ΑΡΧΙΚΑ Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α:ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΡΟΤΕΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ.ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α ΕΙΝΑΙ:ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ,ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ,ΣΥΚΩΤΙ,ΛΙΠΗ ΚΑΙ ΕΛΑΙΑ ,ΜΠΡΟΚΟΛΟ..Κ.Α!
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε:ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ.ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΥΣ,ΑΥΓΑ,ΕΛΑΙ
ΟΛΑΔΟ,ΑΜΥΓΔΑΛΑ,ΣΠΑΝΑΚΙ..Κ.Α.
Ω-3 ΛΙΑΠΑΡΑ:ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ:ΣΕ ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΟΛΙΚΗΣ,ΦΑΣΟΛΙΑ,ΛΑΧΑΝΙΚΑ..Κ.Α.
ΒΙΤΑΜΙΝΗ C:ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ,ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΣ.ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΤΕ:ΣΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ,ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ,ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ,ΦΡΑΟΥΛΕΣ,ΜΑΙΝΤΑΝΟ..Κ.Α.Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ 90mg ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 75mg.ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ B2:ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΕΤΕ.ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΤΕ: ΑΜΥΓΔΑΛΑ,ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ,ΣΥΚΩΤΙ,ΓΑΛΑ ΣΟΓΙΑΣ,ΜΑΓΙΑ ΜΠΥΡΑΣ..Κ.Α.ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΛΚΚΟΛ,ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου